Personal pentru bucătărie

Unde? Estul Islandei

Despre locul de muncă: se caută o persoană care să înceapă cât mai curând. Vă veți ocupa de tăierea și curățarea homarului, veți pregăti sosuri și deserturi. De asemenea, veți spăla vase atunci când este nevoie și veți face curat în bucătărie la sfârșitul zilei. Este un loc de muncă full-time, disponibil până în luna aprilie 2017.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul nu dorește să aveți formare în domeniu neapărat, însă este nevoie să aveți experiență relevantă, să vă mișcați repede în bucătărie și să înțelegeți că este important ca toți clienții să fie mulțumiți, astfel încât aceștia să revină și cu alte ocazii. Punctualitatea este foarte important pentru angajator și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: angajatorul vă poat ajuta în privința cazării. Mai multe informații veți primi direct de la angajator.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „pakk  în dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments