Zidar

Unde? Trondheim, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un zidar care să lucreze la diferite proiecte din Trondheim. Veți face parte dintr-o echipă: veți lucra împreună și vă veți ocupa de clădiri noi, dar și de reparații și construcții adiacente pentru clădiri deja ridicate. Trebuie să aveți în vedere că veți lucra afară, dar și în interior.   

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul își dorește o persoană comunicativă, care să aibă experiență în domeniu (experiență ce poate fi dovedită prin acte sau recomandări). De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză SAU norvegiană și trebuie să aveți acces la propria mașină.

Alte informații: angajatorul vă oferă ocazia să lucrați la diferite proiecte și vă poate ajuta să obțineți un loc de cazare, dacă nu aveți unul încă. Dacă aveți întrebări, puteți folosi următoarele detalii: Anna Szewczyk, mob. 905 60 470 sau e-mail: [email protected] sau Magdalena Moan mobie: 928 83 351 sau e-mail: [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], cât mai curând.

Despre angajator:

Jobzone Norge AS

Granåsvegen 1
7048 TRONDHEIM
Telefon: 400 03 712
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments