Asistenta medicala

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: Bright Beginners este o scoala cu predare in liba engleza din Lauttasaari, Helsinki. Aici vin de obicei copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. In prezent, scoala este in cautarea unei asistente medicale, care sa fie la dispozitia copiilor, dar si a personalului din scoala, atunci cand este nevoie..

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti formare profesionala ca asistent/a medical/a recunoscuta in Finlanda, trebuie sa va placa sa lucrati cu cei mici si trebuie sa aveti experienta in a lucra cu copii. Este important sa fiti o persoana prietenoasa si deschisa.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul si o scurta scrisoare de intentie pe adresa: [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Bright Beginners Learning Centre Oy

00210 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments