Ajutor pentru o persoana cu dizabilitati

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: un tanar de 26 de ani, care foloseste un scaun electric pentru a se deplasa este in cautarea unei persoane care sa il ajute la diferite lucruri zilnic. Acesta doreste sa lucrat in special seara si in weekenduri. Veti incepe pe 27 decembrie si veti lucra circa 33 de ore pe saptamana. De exemplu, veti lucra in intervalul orar 9-17 sambata, de la 9 la 16 iar de luni pana miercuri de la 17 la 23. Tanarul locuieste in capitala Finlandei, iar in apropiere se afla o statie de metrou. Uneori va trebui sa il luati de la lucru, de exemplu, pentru ca lucreaza in industria IT. Va veti ocupa de cumparaturi, il veti ajuta sa se imbrace, sa mearga la baie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: nu se cere experienta in acest caz, insa trebuie sa aveti o conditie fizica buna si sa fiti o persoana maleabila, care intelege cat de important este ajutorul oferit. De asemenea, trebuie sa puteti comunica in limba engleza si trebuie sa fiti o persoana punctuala.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul si o scurta scrisoare de intentie pe adresa: [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Kurvinen Joosa

00810 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments