Bucatar

Unde? Suedia, la 150 de km distanta de Cercul Polar

Despre locul de muncă: Explore the North este o companie din nordul Suediei, la 150 de kilometri distant de Cercul Polar. In prezent se cauta un bucatar care sa gateasca pentru oaspetii ce ajung aici. Angajatorul dispune de cazare pentru cel mult 80 de persoane. Va veti ocupa de pregatirea pranzului in special, dar si de comenzile de seara, cand se comanda a la carte si va veti asigura ca totul decurge foarte bine in bucatarie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu si trebuie sa va placa sa gatiti. In plus, este importanta munca in echipa, asa ca trebuie sa stiti sa colaborati cu cei din jur. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca mediul de lucru va fi unul international.

Alte informatii: puteti obtine cazare contra cost chiar in resort. Pentru mai multe informatii despre angajator: www.explorethenorth.se

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul si o scurta scrisoare de intentie pe adresa:

[email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Explore the North

Box 98, 980 63 Kangos, Sweden

Telefon: +46 978 690800

E-mail: [email protected]

Persoana de contact: Johan Väisanen

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments