Descriere: Culegerea fructelor si legumelor, in camp.

Firma: Jarventila OY

Localitate: Jarvenkylantie

Cerinte: firma cauta persoane motivate, flexibile, cu o conditie fizica buna.

Limbi straine: cunostinte de lb. engleza sau lb. rusa, nivel incepator.

Salariu: 2.9 euro brut/cos capsuni/3 kg; 2,5 – 7 euro brut/cos mazare/5 kg; 4-8 euro brut/cos zmeura; 1200 -1500 euro brut/ luna; 12,5% indemnizatie de concediu, care se adauga la salariu.

Alte beneficii: Cazarea se face la ferma, costul fiind de 135 euro/ luna ( pentru informatii suplimentare accesati www.jarvenkylamaatila.fi).

Durata contract: De la inceputul lunii iunie si pana la mijlocul lunii septembrie 2018.

Mod de aplicare: CV-ul, model Europass, intocmit in lb. enlgeza, se trimite la adresa de e-mail: [email protected]. Persoanele pre-selectate de catre angajator pentru a participa la interviu vor fi anuntate de catre consilierul EURES din judetul de care apartin. Daca vor fi suficienti aplicanti, angajatorul se va deplasa in Romania (Pitesti, Arges), la mijlocul lunii martie, pentru a sustine interviul. In caz contrar, interviul se va sustine prin Skype

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

Comentati folosind contul Facebook

comments