Soţii Bodnariu au fost puşi sub urmărire penală de autorităţile din Norvegia pentru violenţe împotriva copiilor. Familia se va muta însă în România, au anunţat Marius şi Ruth Bodnariu pe pagina oficialăde internet a familiei.

După mai bine de șase luni de zile în care familia a fost separată, iar cei cinci copii au fost despărțiți de Protecția Copilului din Norvegia la familii surogat, familia Bodnariu a fost reîntregită în iunie. Trei luni mai târziu însă, autorităţile au anunţat că împotriva soţilor Bodnariu s-a început urmărirea penală pentru violenţe împotriva copiilor.

În acelaşi timp, familia, aflată în vizită în România, a anunţat că se va stabili aici:

„Dragii nostri,
cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania. Dupa intoarcerea copiilor, mai cu seama in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a parasi Naustdal si a vizita Romania.

Consideram deja aceasta ca pe o reusita din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat sa luam decizia de a ramane in Romania. Ne pare rau ca nu am reusit sa comunicam mai mult pana in prezent dar am considerat potrivit sa asteptam mai intai o reactie din partea oficialitatilor din Naustdal la scrisoarea de instiintare pe care am trimis-o in urma cu cateva zile.

Acum observam ca atentia este deturnata de alte stiri asa ca ne simtim liberi sa anuntam si in mod public aceasta schimbare. Speram ca in continuare sa gasim intelegere din partea dumneavoastra, ca pana cand ne vom gasi un loc unde sa ne stabilim resedinta, ne este greu sa onoram invitatii si vizite.

Legat de cazul cu politia dorim sa facem cateva clarificari, nu este un caz nou, este acelasi caz inceput in noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi si cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz intr-o astfel de maniera.

Ne punem nadejdea in Dumnezeu si in biruinta definitiva pe care El o da. Ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea calauzire, protectie si intelepciune si sa va binecuvanteze pe toti!

Cu dragoste

Marius, Ruth si copiii”,

se arată într-un comunicat transmis de familia Bodnariu.

 

Comentati folosind contul Facebook

comments