Personal pentru ferma

Unde? INNVIK, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta personal care sa lucreze la o ferma de vaci. Va veti ocupa de tot ce inseamna ingrijirea animalelor, muls, dar si cateva activitati din jurul fermei, in functie de ce are nevoie angajatorul. Orele de lucru variaza, in functie  de sezon. Initial, contractul va fi pe o perioada  determinata, insa in functie de cum va intelegeti cu angajatorul, acesta poate deveni permanent.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa fiti o persoana careia sa ii placa sa lucreze intr-o ferma, trebuie sa fiti organizati si responsabili. In plus, este important sa fiti o persoana flexibila, avand in vedere ca programul va fi unul flexibil. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si, preferabil ar fi sa aveti permis de conducere pentru tractor. Angajatorul isi doreste sa aveti si referinte de la fostii angajatori.

Alte informatii: salariul va fi conform experientei dumneavoastra si in functie de cum negociati cu angajatorul. Acesta va poate ajuta sa gasiti si cazare, daca nu aveti deja unde sa stati. Pentru mai multe detalii: Jorunn Hilde, tel 0047 416 88 201

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected], inainte de 5 martie 2017

Despre angajator:

Hilde Fellesfjøs DA

6793 INNVIK

Phone: +4741688201

E-mail: [email protected]

Persoana de contact: Jorunn Hilde, +47 41688201 e-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments