Șofer (livrări pentru un restaurant)

Unde? Göteborg, Suedia

Despre locul de muncă: se caută un șofer, care să facă livrări pentru un restaurant. Locul de muncă poate presupune și alte sarcini, în funcție de cum are nevoie angajatorul (de exemplu, curățenie sau alte sarcini, pentru a ajuta echipa de bucătari). Veți lucra în intervalul 10:30-21:30, în funcție de livrări. Programul este unul flexibil și puteți discuta mai multe detalii direct cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere, categoria B de cel puțin un an. Punctualitatea trebuie să fie punctul dumneavoastră forte. În plus, trebuie să înțelegeți că livrările trebuie să aibă loc la timp, pentru ca toți clienții să fie mulțumiți. Trebuie să puteți comunica în limba engleză sau în suedeză (angajatorul nu pune accent pe cunoașterea uneia dintre limbi foarte bine, atâta timp cât înțelegeți ce aveți de făcut).

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Neighbor House AB

Kvillegatan 11 41708 Göteborg

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments