Personal curatenie

Unde? MALMÖ , Suedia

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie care se se ocupe de case private. Clientii sunt, in general, persoane care au case de vacanta sau care pur si simplu nu au timpul necesar pentru a se ocupa de activitatile casnice.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti persoane atente la detalii, bine organizate, sa puteti lucra atat in echipa, cat si individual. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa aveti o conditie fizica buna. Daca e nevoie, trebuie sa prezentati angajatorului cazierul.

Alte informatii: in anuntul angajatorului nu se precizeaza informatii despre salariu, dar puteti discuta acest aspect direct cu cei de la firma la care veti lucra

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand, inainte de 26 martie 2017

Despre angajator:

Maid for Västra Hamnen

Västra Varvsgatan 55 21114 MALMÖ

E-mail: [email protected]

Persoana de contact:  Belinda Lizotte Norrman telefon 1: 040237750/ 0725227750 e-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments