Personal curatenie

Unde? Suedia

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie intr-un hotel (Varbergs Kusthotell). Veti lucra intre 4 si 6 ore pe zi. Veti face curatenie in camerele de hotel: veti duce gunoiul, veti face paturile, veti sterge praful, veti da cu aspiratorul/mopul.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si sa aveti o conditie fizica buna. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana atenta la detalii si rapida. Trebuie sa puteti urma anumite proceduri, conform normelor firmei de curatenie pentru care lucrati si trebuie sa aveti o atitudine profesionala fata de colegii dumneavoastra. Angajatorul prefera persoanele cu cel putin un an de experienta in domeniu.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand

Despre angajator:

Vs Facility AB

Box 6069 10232 Stockholm

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments