Personal pentru curatenie

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de munca: se cauta o persoana care sa se ocupe de curatenie. Locul de munca este part-time: veti lucra doua zile pe saptamana la inceput, iar ulterior, contractul poate fi modificat, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul. Este un job ideal pentru cineva care mai are un loc de munca in alta parte.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in domeniu. De asemenea, angajatorul prefera sa puteti comunica fluent in limba engleza. Trebuie sa aveti permis de munca si trebuie sa puteti lucra seara. Ideal ar fi sa puteti lucra atat individual, cat si in echipa.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] cat mai curand, inainte de 6 martie 2017

Despre angajator:

Emporia Städservice

Kund 444953 11531 Stockholm

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments