Personal pentru curatenie

Unde? Göteborg, Suedia

Despre locul de muncă: se cauta personal care sa faca curatenie. Trebuie sa puteti lucra cel putin un an aici. Veti lucra intr-o echipa si trebuie sa puteti lucra cel putin part-time (20 de ore pe saptamana), miercuri, joi si vineri.   

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti cel putin un an de experienta in domeniu. De asemenea trebuie sa fiti o persoana deschisa si sociabila. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza sau intr-o limba Nordica. Nu uitati ca trebuie sa puteti lucra aici cel putin un an, pentru ca angajatorul cauta personal pe termen lung. Pentru mai multe detalii, puteti accesa homework.se/apply

Alte informatii: puteti opta daca vreti sa lucrati full-time sau part-time. De asemenea, vi se deconteaza transportul si primiti telefon de serviciu cu apeluri gratuite si Internet gratuit. Exista si diferite bonusuri, in functie de program. Orele lucrate se platesc intre 130 si 145 de coroane/ora.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

HomeWork® AB

Box 3044 40010 Göteborg

Telefon: 0770222222

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments