Personal pentru curățenie

Unde? Norvegia 

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie. Firma este contractată de diferiți proprietari de case private pentru curățenie. Veți folosi o tehnologie nouă pentru curățenie. Puteți opta să lucrați într-una din următoarele zone: Oslo, Bergen și în curând Trondheim. Puteți alege și programul conform căruia să lucrați, pentru că angajatorul mizează pe flexibilitate din ambele părți.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană deschisă, sociabilă și comnunicativă. În plus, trebuie să aveți experiență în domeniu și să vă adaptați foarte repede și usor  la un nou loc de muncă. Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau în norvegiană. Dacă aveți propria mașină, atunci veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, pentru că vă veți putea deplasa mai ușor.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor: http://jobs.freska.fi/jobs/18322-home-cleaner

Despre angajator:

Wipe AS – Freska

Hausmanns gate 29 0182 OSLO

Persoană de contact: Erik Dalland

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments