Asistent personal pentru o persoana cu dizabilitati

Unde?  Helsinki, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta un asistent personal pentru o persoana cu dizabilitati. In Helsinki, Finlanda. Aceasta persoana nu poate supravietui fara ajutor din partea altcuiva. Se cauta un asistent pentru perioadele in care asistentii pe care angajatorul ii are deja sunt in concediu sau nu pot ajunge la lucru.  Asadar, veti lucra part-time sau in ture. Este un program flexibil, ideal pentru persoane care au deja un loc de munca. Angajatorul este un barbat de 51 de ani. Il veti ajuta sa se imbrace, sa se spele, ii veti face mancare, veti spala hainele si veti face curatenie. In ciuda handicapului, barbatul lucreaza, iar biroul sau este in aproprierea casei.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa fiti o persoana responsabila, punctuala si sociabila. De asemenea, trebuie sa aveti rabdare, sa aveti o conditie fizica buna si sa fiti o persoana flexibila.

Alte informatii: salariul va fi de 10,79 euro pe ora. Seara veti fi platiti cu 15% mai mult, sambata cu 20% mai mult, iar noaptea cu 30% mai mult. Duminica veti fi platiti cu 100% mai mult.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:  [email protected]. Trebuie sa precizati si hobby-urile pe care le aveti, experienta in campul muncii si formarea profesionala.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments