Personal pentru curățenie

Unde? Vantaa, Finlanda

Despre locul de muncă:  se caută personal pentru curățenie, care să lucreze la un hotel din Vantaa. Veți lucra în ture, de luni până duminică, cu zilele libere aferente. Trebuie să luați în considerare încă de la început faptul că unele ture vor fi de noapte. Vă veți ocupa de curățenie: în camere, dar și în zonele comune din hotel. De asemenea, trebuie să luați în considerare că este un loc de muncă ce vă solicită din punct de vedere fizic.  Hotelul se află lângă stație de autobuz/tren Tikkurila. Este un loc de muncă full-time, dar temporar. În funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, locul de muncă poate deveni permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană muncitoare, responsabilă și punctual. De asemenea, trebuie să puteți lucra foarte bine în echipă, dar și individual, când este cazul. O atitudine pozitivă este cheia succesului la locul de muncă. Este esențial să aveți experiență anterioară în ceea ce privește curățenia în hoteluri și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Pentru mai multe informații: puteți suna de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-16:00 la 040 661 4150 sau puteți trimite e-mail pe adresa [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Puteți să aplicați folosind link-ul următor: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3146. Aplicațiile trimise prin e-mail nu vor fi luate în considerare.

Despre angajator:
SOL Palvelut Oy

01300 VANTAA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments