Bucătar

Unde? BJØRNEVATN, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar pasionat de bucătărie, care să se ocupe de pregătirea bucatelor pentru clienți în regim a la carte. Vă veți ocupa de gătit, veți organiza echipa și vă veți asigura că în bucătărie este mereu curățenie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: Se caută o persoană cu o atitudine pozitivă, care să pună suflet în ceea ce face. Ideal este să aveți formare profesională în domeniu sau experiență îndelungată în a lucra într-o bucătărie. Trebuie să înțelegeți cât de important este ca toți clienții să-și primească comenzile la timp. De aceea, trebuie să fiți o persoană foarte bine organizată și responsabilă. Este esențial să puteți comunica fluent în limba engleză. De asemenea, dacă știți o limbă nordică, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. În același timp, veți avea un avantaj dacă aveți experiență în ceea ce privește produsele de patiserie/brutărie și permis de conducere, cateogria B.

Ce oferă angajtorul? Un mediu de lucru plăcut. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare, dacă nu aveți deja. Salariul va fi de cel puțin 170 de coroane pe oră, plus bonusuri în anumite situații.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail  [email protected] cât mai curând.

Pentru mai multe detalii despre Kirkeness Snowhotel, puteți accesa link-ul: www.kirkenessnowhotel.com

Despre angajator:
Kirkenes Snowhotel

Sandnesdalen 14
9910 BJØRNEVATN
E-mail: [email protected]

Web: www.kirkenessnowhotel.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rus

Comentati folosind contul Facebook

comments