Personal curatenie

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: se cauta o persoana care sa se ocupe de curatenie in diferite locatii din Helsinki si din apropierea orasului. Este un loc de munca ce presupune flexibilitate. Locul de munca este full-time, insa daca doriti, puteti sa optati si pentru un job part-time. Puteti discuta direct cu angajatorul.   

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul prefera persoane care sa aiba experienta in domeniu. De asemeena, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza (de baza) si trebuie sa fiti o persoana responsabila, flexibila si sociabila. In plus, trebuie sa aveti permis de munca in Finanda.

Vă interesează locul de muncă? Completati formularul de pe pagina urmatoare: http://www.siivouslimpio.fi/lomake.html?id=14156

Despre angajator:

Siivouspalvelu Limpio Oy

00100 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments