Ghid turistic

Unde? Rovaniemi, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta un ghid turistic pentru sezonul de iarna. Veti sta cu turistii si le veti explica  fiecare distractie in parte. In resort, turistilor li se ofera sansa de a se bucura de diferite activitati pe gheata sau pe zapada: safari cu snowmobilul, ice karting, dar si diferite plimbari. Ar trebui sa incepeti sa lucrati in decembrie.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa fiti o persoana sociabila, responsabila, comunicativa. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca veti avea grija de turisti, iar acestia sunt, in mare parte, straini. Daca stiti una dintre urmatoarele limbi, veti avea un avantaj: franceza, germana, italiana, chineza sau finlandeza.

Alte informatii: angajatorul va ofera cazare gratuita cu Wi-fi gratuit. Veti imparti cazarea cu alti colegi.  In fiecare dormitor vor sta doi muncitori. Veti primi echipament de lucru, daca aveti nevoie si vreti. Veti primi salariul in fiecare luna, pe data de 15. Salariul va fi de 90 de coroane pe ora. Angajatorul va poate ajuta in privinta actelor.

Va intereseaza locul de munca? Puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] mai curand, impreuna cu o fotografie.

Despre angajator:

Access Lapland Oy

Rovakatu 15, 96100 ROVANIEMI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments