Bucatar

Unde? Nord-estul Islandei

Despre locul de munca: se cauta un bucatar  pasionat de ceea ce face. Veti lucra in echipa si conteaza foarte mult coordonarea. Despre program veti discuta direct cu angajatorul.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti experienta ca bucatari. De asemenea, trebuie sa aveti cel putin 28 de ani si trebuie sa comunicati fluent in limba engleza. Angajatorul prefera persoane nefumatoare, care sa inceapa cat mai curand. Ordinea, disciplina si comunicarea sunt elemente esentiale pentru candidati. Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti permis de conducere, pentru a va deplasa mai repede.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii, daca nu aveti deja un loc in care sa stati, iar salariul va fi conform standardelor din Islanda.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator:  www.vmst.is/eures  si trebuie sa treceti “Voga” in dreptul angajatorului. Nu uitati ca trebuie sa aplicati pana pe 27 octombrie 2016.

Despre angajator:

Vogafjós Guesthouse

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments