Femeie de serviciu/dadaca

Unde? Vårgårda, Suedia

Despre locul de munca: se cauta o persoana care sa se ocupe de treburile casei (curatenie, facut mancare) si care sa aiba grija de trei copii cu nevoi speciale. De asemenea, trebuie sa luati in calcul ca veti avea grija si de cateva animale de companie. Este un loc de munca permanent, in regim full-time. 

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Se cauta o persoana care sa vorbeasca limba engleza foarte bine. De asemenea, trebuie sa aveti experienta in domeniu si preferabil ar fi sa mai fi lucrat in strainatate. Angajatorul isi doreste o persoana care sa se adapteze foarte repede la o noua tara si la un nou loc de munca. Este foarte important sa puteti gati.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected] pana pe 31 octombrie 2016.

Despre angajator:

Renulf Konsult KB

Rensvist Skogsgläntan 1 44791 Vårgårda

Telefon: 0322-629001

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments