Instalator

Unde? Lillehammer si Gjøvik, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un instalator, care sa lucreze la diferite proiecte din Lillehammer si Gjøvik, Norvegia. Va veti ocupa de sistemele de incalziere, de sistemele de racire, dar si de sistemele sanitare si stropitori. Veti avea proiecte atat in scoli, cat si in cladiri de birouri si apartamente. Veti lucra de luni pana vineri.
Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu, preferabil ar fi sa aveti si experienta relevanta. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza (scris si oral).

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Angajatorul va poate oferi mai multe detalii. De asemenea, acesta va poate pune la dispozitie un loc de cazare aproape de lucru, daca aveti nevoie. Pentru alte informatii: +47 47 94803845

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Aarstad&Bjornhaug Bemanning

Nordregrensevei 15, N-2615 Lillehammer, Norwegen

Telefon:   +47 47 94803845

E-mail: [email protected]

Persoana de contact:   Kjell Tore Bjørnhaug

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments