Bucatar

Unde? Kongsberg, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un bucatar care sa pregateasca mancare pentru clientii Roys Selskapsmat. Veti gati in regim de catering, pentru banchete, dar si pentru alte diferite evenimente. Firma se afla la circa 80 de kilometri vest de Oslo, in Kongsberg. Locul de munca este disponibil in perioada 1 mai – 1 octombrie 2017, cu posibilitate de prelungire ulterior, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul. Este un loc de munca full-time si veti lucra in ture.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta ca bucatar si, eventual formare profesionala in domeniu. Angajatorul prefera sa aveti experienta in a gati pentru evenimente/banchete si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU intr-o limba nordica.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii, daca nu aveti deja un loc in care sa stati. Cat despre salariu, despre acest aspect veti discuta direct cu angajatorul. Pentru mai multe detalii: Roy Kittelsen, telefon 922 44 333

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected],  pana pe 20 februarie.

Despre angajator:

ROYS SELSKAPSMAT CATERINGSPESIAL AS

Kongsgårdveien 4C
3619 SKOLLENBORG
Telefon: 922 44 333
E-mail: [email protected]

Web: http://roys.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments