Asistent bucatarie

Unde? Islanda

Despre locul de munca: se cauta un asistent pentru bucataria unui local. Veti lucra in regim part time, in principal in weekenduri, in intervalul orar 05:00-13:00 sau o data la doua weekenduri, in functie de cat este aglomerat. Va veti ocupa de pregatirea sandvisurilor si de verificare stocurilor pentru a doua zi. Locul de munca este disponibil incepand de cat mai curand.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana deschisa, sociabila si comunicativa. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana punctuala si responsabila. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU intr-o limba nordica. Daca este nevoie, trebuie sa puteti prezenta angajatorului cazierul.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii, daca nu aveti deja un loc in care sa stati. Cat despre salariu, despre acest aspect veti discuta direct cu angajatorul. Pentru mai multe detalii: Roy Kittelsen, telefon 922 44 333

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail:  [email protected]  cat mai curand, pana pe 15 februarie si treceti “kitchen assistant” la subiectul e-mailului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments