Bucătar

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de muncă: se caută un bucătar pentru unul dintre restaurantele CenterHotels. Este vorba despre un lanț hotelier cu trei restaurante în capitala Islandei: ; Jörgensen Kitchen & Bar, Ísafold Restaurant și SKÝ Restaurants. Locul de muncă este full-time, permanent și se adresează unei persoane de peste 20 de ani.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți lucra repede și bine, chiar și la orele de vârf. Angajatorul oreferă să aveți peste 20 de ani și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru că mediul de lucru este unul internațional.

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected] până pe 29 septembrie 2016

Despre angajator:

Center Hotels

Reykjavik, Islanda

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments