Asistent pentru o persoană cu dizabilități

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de muncă: o persoană cu dizabilități este în căutarea unui asistent care să o ajute la activitățile zilnice, atât acasă, cât și afară. Angajatorul folosește un cărucior electric pentru a se deplasa și locuiește în Reykjavik. Veți lucra în regim part-time.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul nu are pretenția să aveți experiență în domeniu, ci doar să înțelegeți cât de important este ajutorul pe care i-l veți oferi. Trebuie să fiți o persoană de încredere, punctuală și responabilă. Angajatorul preferă să aveți între 20 și 45 de ani și să nu aveți cazier.

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected] până pe 28 septembrie 2016

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments