Zidar

Unde? Hordaland, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta zidari care sa lucreze la cladiri care se ridica de la zero. Veti face parte dintr-o echipa, iar locul de munca este unul permanent, full time.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta ca zidar. De asemenea, trebuie sa puteti citi desene tehnice si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si o limba Nordica sau poloneza, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidate.

Alte informatii: angajatorul va ofera un salariu competitiv. De asemeneea, va ofera posibilitatea unui loc de munca permanent, stabil. Veti primi si ustensilele necesare la locul de munca si ajutor in a va gasi cazare. Daca aveti nevoie, veti primi si ajutor in a va intocmi toate actele legale. Nu in ultimul rand, angajatorul va pune la dispozitie biletul de avion pentru a zbura spre Norvegia.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

AGILE BEMANNING AS

Lønningsflaten 13 5258 BLOMSTERDALEN

Persoana de contact: Patrycja Tatar [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments