Personal pentru curatenie

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru curatenie. Veti face curatenie in apartamente private si in apartamente inchiriate prin Airbnb. Veti lucra de la 08:00 la 16:00

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta in domeniu. De asemenea, veti avea un avantaj daca aveti permis de conducere. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul nu pune la dispozitie cazare, deci trebuie sa va gasiti pe cont propriu. Pentru mai multe detalii despre acest loc de munca: http://dekura.is/

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „cleaning” în dreptul angajatorului, până pe 15 februarie 2017.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments