Zugravi

Unde? TROMSØ, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta zugravi priceputi pentru mai multe proiecte din Norvegia. Veti lucra impreuna cu colegi din diferite tari. In plus, nu veti lucra mereu in acelasi loc.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala ca zugrav (certificat/atestat). De asemenea, trebuie sa aveti experienta in domeniu in Norvegia/Europa. Angajatorul isi doreste sa puteti lucre bine atat in echipa, cat si individual. De asemenea, trebuie sa va asumati resposabilitatea pentru lucrarile de care va ocupati si trebuie sa va asigurati ca totul este in regula. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Ce ofera angajatorul? Posibilitatea de a avea un contract pe o perioada permanenta. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, un salariu stabil, cotizatii pentru pensie/asigurare medicala.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail  [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Adecco Norge AS

Storgata 61
Postboks 955
9260 TROMSØ
Telefon: 77 60 01 60
E-mail: [email protected]

Web: http://www.adecco.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments