Zidar

Unde? Rejkjavik, Islanda

Despre locul de muncă: se caută un zidar, care să lucreze în capitala Islandei, la diferite proiecte, în funcție de cum are angajatorul contracte. Veți lucra și la pavaje. Veți lucra de la 08:00 la 16:00, respectiv de la 09:00 la 17:00, iar în timpul verii și sâmbăta.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Angajatorul își dorește persoane care să aibă experiență relevantă în domeniu.  De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să aveți o condiție fizică bună. Trebuie să aveți permis de conducere și, dacă vi se cere, să prezentați angajatorului și cazierul.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures  și trebuie să treceți „blocks” în dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments