Descriere: ADECCO NORGE AS este una dintre cele mai mari agentii de recrutare personal din Norvegia si din intreaga lume. Angajeaza aprox. 6000 de persoane in diferite ramuri (constructii, automobile, sectorul de sanatate, hotelier) in Norvegia. Candidatul perfect va demonta, repara si inlocui partile deteriorate ale caroseriei, utilizand si instrumente de masurare, va umple si repara defectele, va fabrica si forma panouri pentru inlocuirea celor deteriorate.

Firma: ADECCO NORGE AS

Ocupatie: Tinichigiu auto

Localitate: Diferite orase

Cerinte: Scoala profesionala/certificat de tinichigiu auto, experienta de lucru

Limbi straine: Limba engleza-min. nivel B1

Salariu: 200-230 NOK brut/ora (echivalentul a 21-24 euro brut/ora)

Alte beneficii: Ajutor in gasirea locuintei si stabilirea in Norvegia (birou fiscal, inregistrare in sistemul norvegian), acoperirea costurilor pentru prima luna de cazare: pana la 5000 NOK (515 euro) si acoperirea costurilor primei calatorii in Norvegia: pana la 1500 NOK (155 euro)

Durata contract: Permanent. Se lucreaza minimum 37,5 ore/saptamana. Angajarea se face cand candidatul este pregatit (in termen de o luna)

Mod de aplicare: Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments