Tâmplar (6 locuri de muncă disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută tamplari independenti care sa execute cererile primite de la clienti.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Certificat calificare, min. 3 ani experienta in domeniu, abilitatea de a citi desene tehnice si de a lucra independent, capacitate de a planifica ziua de munca. Cerințe lingvistice: Limba engleza – bine sau o limba scandinava

Salariu: 19,5 pana la 23,5 euro brut/ora pentru candidatul perfect

Alte informații: Salariu competitiv, asigurari si pensie, dezvoltare personala, haine si instrumente necesare la lucru, angajatorul va sponsoriza biletul de calatorie initiala in Norvegia cu 500 NOK (54 euro) si va asigura cazare gratuita timp de 2 saptamani, posibilitate de salariu in avans.

Durata contractului: O luna pentru inceput, cu posibilitate de prelungire sau permanent pentru candidatul perfect. Se lucreaza 37,5-48 ore/saptamana in zona Bergen-ului. Angajare cat mai curand posibil.

Vă interesează locul de muncă? Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

SKUTEVIKEN PERSONELL AS

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.eures.anofm.ro

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments