Sushi chef

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: veți pregăti sushi pentru clienții care intră în restaurant pentru o experiență culinară interesantă. Vă veți ocupa de coordonarea bucătăriei și veți lucra în echipă cu ceilalți membri ai stafului. Veți lucra în ture: și după-amiaza și în weekend uneori.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Angajatorul preferă să fiți familiarizați cu bucătăria asiatică estică. Trebuie să fiți o persoană energică, sociabilă, cu o atitudine pozitivă și prietenoasă. În plus, trebuie să fiți mereu atenți ca în bucătărie să fie curățenie și disciplină. De asemenea, trebuie să fiți o persoană de încredere, care poate lucra repede și eficient. Trebuie să aveți o condiție fizică bună și trebuie să puteți comunica fluent în engleză SAU norvegiană. Angajatorul preferă angajați care să fie flexibili în privința programului.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], în limba engleză. CV-urile fără fotografii nu vor fi luate în considerare.

Despre angajator:

Monsun Noodlebar

Helgensengate 14
0553 OSLO
E-mail: [email protected]

Web: www.monsun-noodlebar.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Sursa: www.nav.no

Comentati folosind contul Facebook

comments