Personal pentru un teren de golf

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de munca: se cauta personal care sa lucreze la un teren de golf din Stockholm, Suedia. De precizat este ca angajatorul detine 14 terenuri de golf in Suedia. Va veti ocupa de ingrijirea terenurilor, iar uneori veti conduce mini-masinutele cu care se plimba clientii. De asemenea, va veti asigura ca tot echipamentul este mereu in regula.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul prefera persoane care au mai lucrat la un teren de golf, pentru ca astfel va veti acomoda mult mai usor la locul de munca. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza sau in suedeza. Trebuie sa aveti o conditie fizica buna si trebuie sa fiti persoane sociabile si deschise, avand in vedere ca veti lucra intr-o echipa destul de mica.

Va intereseaza locul de munca? Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail:  [email protected]  cat mai curand

Despre angajator:

Lindö Hotell & Konferens

Sveavägen 52 11134 Stockholm

Telefon:   0770220080

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments