Personal pentru un hotel

Unde? Nord-estul Islandei

Despre locul de muncă: se caută o persoană care să se ocupe de curățenie în camere și care să ajute bucătarii atunci când este nevoie. Se lucrează foarte mult în echipă, așa că veți ajuta la ce este nevoie. Veți lucra în ture: 10 zile și apoi 4 zile libere (câte 10-12 ore pe zi)  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană muncitoare, responsabilă și punctuală. Experiența similară va constitui un avantaj pentru dumneavoastră.  De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să lucrați foarte bine în echipă.

Ce oferă angajtorul? Un loc de muncă sigur, într-un cadrul prietenos. De asemenea, veți obține o recomandare de dădacă. Salariul va fi cuprins între 100 și 140 de coroane pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind următorul link www.vinnumalastofnun.is/eures  și trebuie să treceți „camps” în dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments