Personal pentru restaurare mobilier

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se cauta o persoana priceputa in ceea ce priveste restaurarea mobilierului vechi. De asemenea, va veti ocupa si de realizarea si ingrijirea draperiilor pentru client. Programul este unul flexibil, in general intre orele 09:00-17:00, dar puteti discuta cu angajatorul daca doriti sa lucrati conform unui alt pogram.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta in domeniu. De asemenea, angajatorul prefera persoanele care se pricep foarte bine la cusut. Trebuie sa puteti lucra atat individual, cat si intr-o echipa si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU italiana SAU spaniola.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Angajatorul va va oferi mai multe detaii. Din pacate insa, angajatorul nu va poate ajuta in privinta cazarii, deci va trebui sa va ocupati de acest aspect pe cont propriu. Pentru mai multe detalii: http://www.hver-design.com/

Vă interesează locul de muncă? Completati formularul de pe pagina www.vinnumalastofnun.is/eures  cat mai curand si treceti in dreptul angajatorului   „upholstery”

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments