Personal pentru livrare pizza

Unde? Johanneshov, Suedia

Despre locul de muncă: veți livra pizza direct la clienți acasă. Se livrează pizza de luni până vineri, în intervalul orar 16:00-23:30, iar sâmbătă și duminică de la 11:00 la 23:30. Despre program puteți discuta direct cu angajatorul. Deocamdată este un loc de muncă temporar, dar poate deveni permanent, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți un șofer foarte bun. Dacă sunteți în Suedia de mai puțin de 2 ani, atunci nu trebuie să aveți permis de conducere suedez. În schimb, trebuie să puteți comunica fluent în engleză sau suedeză. Angajatorul își dorește o persoană care să înceapă să lucreze imediat. Numai persoanele selectate după proba CV-urilor vor fi contactate.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail  [email protected]

Despre angajator:

Tasty Deshi Food

Ulricehamnsvägen 32, Johanneshov 12139 Johanneshov

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments