Personal pentru impachetare

Unde? Finlanda

Despre locul de munca: se cauta personal care sa se ocupe de impachetarea produselor (fructe si legume), pentru a fi livrate clientilor. Veti lucra stand in picioare, asa ca trebuie sa luati in calcul acest aspect inca de la inceput.   Veti lucra  de luni pana vineri, insa la un moment dat s-ar putea sa trebuiasca sa lucrati in ture.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti o conditie fizica foarte buna. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa intelegeti ca precizia este foarte importanta in munca pe care o veti depune. Angajatorul apreciaza persoanele cu o atitudine pozitiva, persoane care comunica usor si fluent.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul: https://innolinkstaff.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=703 cat mai curand

Despre angajator:

Innolink Staff Pohjanmaa Oy

62200 KAUHAVA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments