Personal pentru curatenie

Unde? Göteborg, Kungsbacka, Malmö si Lund, Suedia

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie care sa lucreze pentru o companie cu circa 1.100 de angajati. Va veti ocupa de curatenie in case si apartamente private din Göteborg, Kungsbacka, Malmö si Lund. Veti lucra de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00-17:00 si puteti alege daca sa lucrati de part-time sau full-time. Singura conditie este sa lucrati cel putin part-time, adica 20 de ore pe saptamana (miercuri, joi si vineri).

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin un an de experienta relevanta, care sa poata fi dovedita prin recomandari. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana responsabila, de incredere, punctuala si sociabila. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in suedeza (sa stiti suedeza nu este o conditie obligatorie). Angajatorul doreste sa aveti permis de sedere in Suedia si, in functie de caz, sa prezentati cazierul.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 130 si 145 de coroane pe ora, in functie de angajator. De asemena, veti primi un telefon de serviciu cu abonament si internet incluse.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator: http://www.homework.se/apply.

Despre angajator:

HomeWork® AB

Box 3044 40010 Göteborg

Telefon: 0770-22 22 22

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments