Personal pentru curatenie

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru curatenie care sa lucreze seara in Stockholm. Veti face curatenie in general in cladiri de birouri. Majoritatea locurilor in care veti lucra sunt in apropiere de metrou, ceea ce va face transportul mai usor. Veti da cu aspiratorul, veti sterge praful, veti duce gunoiul. In plus, va veti asigura mereu ca faceti inventarul produselor pe care le aveti si veti anunta cand aveti nevoie de ceva in plus. Este un loc de munca ce va solicita fizic, asa ca este indicat sa aveti grija la acest aspect.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata si atenta la detalii. De asemenea, trebuie sa intelegeti ca toti clientii trebuie sa fie multumiti de munca prestata. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, atat in scris, cat si oral. De asemenea, angajatorul isi doreste sa aveti experienta anterioara in domeniu de cel putin sase luni.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

GNISTRA STÄD AB

NORRA STATIONSGATAN 95 B 11364 STOCKHOLM

Telefon: 0709402008

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments