Personal pentru curățenie

Unde? ÅLGÅRD, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie pentru sezonul estival 2016. Locul de muncă este disponibil în perioada 1 aprilie – 23 decembrie 2016. De asemenea, puteți începe și mai târziu de 1 aprilie. Este un loc de muncă cu normă întreagă. Veți lucra în ture, atât dimineața, cât și după-amiaza sau seara.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu, să puteți lucra eficient și bine și să acordați atenție detaliilor. Vă veți ocupa de curățenie în birouri, toaletele, dar și în alte zone din incinta parcului de distracție. De asemenea, veți spăla hainele personalului și vă veți asigura că aveți mereu produsele de care este nevoie. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica în limba engleză. Dacă știți elemente de bază în norvegiană, atunci veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu este o condiție obligatorie. Trebuie să puteți lucra cu oameni de toate vârstele.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]. Despre salariu puteți discuta direct cu angajatorul, pentru că în anunțul original nu sunt informații în această privință.

Despre angajator:

Kongeparken

Kongsgata 20
4330 ÅLGÅRD
Web: www.kongeparken.no

Pentru mai multe informații: Davy Romijn, F&B Manager, [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments