Personal pentru curatenie

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie care sa lucreze la o firma specializata in domeniu. Veti utiliza tehnologie noua pentru a va desfasura activitatea si veti lucra in echipa. In plus, orele de lucru vor fi flexibile, astfel incat veti avea timp si pentru alte activitati sau chiar pentru un alt job. In prezent, compania angajatoare are sedii in Bergen, Oslo si Trondheim.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa fiti persoane punctuale si deschise. In plus, trebuie sa fiti persoane responsabile si sa intelegeti ca detaliile conteaza foarte mult. Daca aveti propria masina, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu e o conditie obligatorie.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand.

Despre angajator:

Freska

Strandgaten 9 5013 BERGEN

E-mail: [email protected]

Persoana de contact: Erik Dalland

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments