Personal pentru curățenie

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie într-un hotel din Helsinki, Finlanda. Este un loc de muncă part-time. Veți lucra de luni până duminică, în ture, cu zilele libere aferente. Printre responsabilitățile dumneavoastră se numără: curățenie în camerele de hotel, în sălile de conferințe și celelalte spați comune. Trebuie să luați în considerare faptul că locul de muncă este unul care vă solicit din punct de vedere fizic.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană foarte bine organizată, cu o condiție fizică foarte bună. De asemenea, trebuie să aveți inițiativa atunci când este nevoie și trebuie să puteți lucra atât în echipă, cât și individual. O atitudine pozitivă este necesară pentru a luca aici. Experiența în domeniu este esențială. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză. Dacă știți și finlandeză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

Pentru alte informații: Tiina Moisala 0407364642 (de luni până vineri, în intervalul 9am to 4pm)

Vă interesează locul de muncă? Trebuie să completați formularul de pe site-ul https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3266 cât mai curând.

Despre angajator:

SOL Palvelut Oy

Vanha Talvitie 19 A, 00580 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments