Patiser șef

Unde? VIK I SOGN, Norvegia

Despre locul de muncă:  vă veți ocupa de pregătirea produselor de patiserie. Veți lucra într-un mediu plăcut, într-o echipă internațională. Veți lucra 37,5 ore pe săptămână. Este vorba despre un loc de muncă permanent. Veți începe să lucrați pe 1 ianuarie 2017.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul preferă să aveți formare profesională ca patiser și/sau experiență relevant în domeniu. De asemenea, trebuie să vă pricepeți să lucrați foarte bine la crème și cu marțipan. Trebuie să fiți o persoană pasionată de patserie, să fiți o persoană bine organizată și motivată. Trebuie să vorbiți fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică. Dacă nu știți norvegiană, trebuie să fiți dispuși să învățați această limbă.

Ce oferă angajtorul? Un mediu de lucru plăcut. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare, dacă nu aveți deja. Salariul va fi de cel puțin 170 de coroane pe oră, plus bonusuri în anumite situații.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] până la sfârșitul anului. Nu uitați să atașați și numerele de telefon de contact de la foștii angajatori.

Despre angajator:

Vik Dampbakeri og Konditori

6891 VIK I SOGN
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments