Asistent de patiser

Unde? VIK I SOGN, Norvegia

Despre locul de muncă:  vă veți ocupa de împachetarea produselor de patiserie/brutărie pregătite de patiserul șef. Acestea urmează a fi livrate către clienți. În plus, veți ajuta patiserul la diferite sarcini, atunci când are nevoie în bucătărie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: Trebuie să fiți o persoană pasionată de patiserie, să fiți o persoană bine organizată și motivată. Trebuie să vorbiți fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică. Dacă nu știți norvegiană, trebuie să fiți dispuși să învățați această limbă. În plus, trebuie să înțelegeți că modul în care sunt ambalate produsele contează foarte mult, pentru că așa le vor primi clienții.

Ce oferă angajtorul? Un mediu de lucru plăcut. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare, dacă nu aveți deja. Salariul va fi de cel puțin 170 de coroane pe oră, plus bonusuri în anumite situații.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] până la sfârșitul anului. Nu uitați să atașați și numerele de telefon de contact de la foștii angajatori.

Despre angajator: 

Vik Dampbakeri og Konditori

6891 VIK I SOGN
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments