Muncitor in padure

Unde? Frankböle, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta personal care sa lucreze in padure. Veti folosi diferite masinarii specific, care va vor fi puse la dispozitie de catre angajator. Veti lucra la circa 110 kilometri distanta de Helsinki, in Finlanda. Trebuie sa stiti ca veti participa si la diferite activitati din agricultura.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti? Trebuie sa aveti o conditie fizica buna si trebuie sa aveti permis de conducere valid in Finlanda. De asemenea, trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent intr-na dintre urmatoarele limbi: engleza, finlandeza sau suedeza.

Alte informatii: la inceput va fi o perioada de proba. De asemenea, angajatorul va poate pune la dispozitie cazare, dar aceasta este la 20 de kilometri distanta de unde veti lucra.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Örnmark Anders

Frankbölevägen 268 A, 10520 TENHOLA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments