Mecanic

Unde? Islanda

Despre locul de munca: se cauta un mecanic priceput, care sa aiba experienta in domeniu. Veti lucra intr-o echipa de profesionisti si va veti ocupa de diferite tipuri de masini. Programul dumneavoastra va fi urmatorul: de luni pana joi in intervalul orar: luni-joi: 08:00-17:00 si vinerea de la 08:00 la 16:00.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul prefera sa aveti formare profesionala in domeniu sau experienta indelungata. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa fiti o persoana comunicativa si sociabila. Trebuie s ava pricepeti la diferite tipuri de masini, pentru a rezolva problemele clientilor.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures and cat mai curand si treceti ‘car’ in dreptul angajatorului. (pana pe 30 ianuarie 2017)

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments