Macelari (8 locuri de munca disponibile)

Unde? FØRDE, Norvegia

Despre locul de muncă: angajare planuieste sa taie in jur de 90.000 de oi in perioada septembrie-octombrie 2017, asa ca va avea nevoie de personal in plus. Se cauta macelari care sa se ocupe de taierea si transarea animalelor.   

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul isi doreste persoane care sa aiba experienta in domeniu, avand in vedere ca va trebui sa taiati in jur de 280 de oi pe ora. Trebuie sa aveti o conditie fizica foarte buna si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru a va intelege cu angajatorul, respectiv ceilalti colegi.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii, daca nu aveti deja un loc in care sa stati

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul actualizat pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand, pana pe 25 martie 2017

Despre angajator:

Nortura Førde

6800 FØRDE

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments