Electrician (2 locuri de munca disponibile)

Unde? Oslo,  Norvegia

Despre locul de munca: se cauta 2 electricieni, care sa lucreze la un proiect din Oslo. Acesta se va termina in preajma Craciunului 2017, insa exista posibilitatea sa va mutati pe un alt proiect apoi. Se cauta personal care sa doreasca o colaborare pe termen lung.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti certificat DSB ca electrician. De asemenea, trebuie sa aveti permis de munca in Norvegia. Angajatorul prefera persoanele care au si experienta in a lucra in Norvegia. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in poloneza SAU in norvegiana si trebuie sa puteti lucra pana la 50 de ore pe saptamana.

Ce ofera angajatorul: un salariu competitiv (detalii exacte veti obtine de la angajator), un buget de calatorie, cazare, dar si haine si ustensile de lucru.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand

Despre angajator:

NORTH PERSONNEL AS

Pilestredet 75c
0354 OSLO
E-mail: [email protected]

Web: www.northpersonnel.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments