Electrician (2 locuri de muncă disponibile)

Unde? DYRVIK, Norvegia

Despre locul de muncă: având în vedere volumul mare de muncă din ultima perioadă, angajatorul caută doi electricieni, care să se alăture echipei. Veți lucra împreună cu colegii și veți discuta în permanență despre proiectul la care veți lucra în Hitra/ Frøya. Preferabil ar fi să puteți începe cât mai curând.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu și experiență relevantă. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau norvegiană și trebuie să înțelegeți cât de important este să lucrați în echipă, pentru a termina proiectul la timp.

Pentru alte informații: Roger Lyngvær, tlf. 991 57 057, e-mail:  [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected], înainte de 30 octombrie 2016

Despre angajator:

Pro Bemanning AS

Uttian
7270 DYRVIK
Telefon: 99 15 70 57
E-mail: [email protected]

Web: www.probemanning.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments